Rode Duivel Johan Bakayoko heeft interesse van Al Hilal en Premier League

Bakayoko kan Neymar en Mitrovic vervoegen: 'Al Hilal wil Rode Duivel halen'

8 juli om 09:07

Johan Bakayoko mag dan niet al te veel gespeeld hebben op het EK in Duitsland, toch is er na zijn fantastische seizoen bij PSV aan interesse geen gebrek. Hij werd eerder al gelinkt aan FC Barcelona en Liverpool, maar nu zou Al Hilal een oogje hebben op de Rode Duivel. Al is er naar verluidt nog steeds interesse vanuit de Premier League

Bakayoko kende een geweldig seizoen met landskampioen PSV. Onder Peter Bosz kreeg hij week na week het vertrouwen en bloeide daardoor helemaal open op de rechterflank. De Rode Duivel scoorde over alle competities heen veertien doelpunten en gaf daarnaast ook veertien assists. 

Dat is uiteraard ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. De kans dat Bakayoko volgend seizoen nog voor PSV speelt lijkt dan ook erg klein. Terwijl de winger eerst vooral aan de Premier League gelinkt werd (wat nog steeds het geval is), komt nu ook Al Hilal op de proppen, zo meldt Gianluigi Longari.

Het is nog maar de vraag of Bakayoko een overstap naar de Saudi Pro League ziet zitten, al zal er uiteraard een mooi financieel voorstel aan verbonden zijn. Eerder zagen we collega Rode Duivel Arthur Theate al dicht bij een overstap naar reeksgenoot Al Ittihad, na een 'niet te weigeren voorstel'. Al lijkt die transfer helemaal van de baan te zijn, nadat voorzitter Loay Nazer afscheid heeft genomen van de club. 

Indien Bakayoko toch voor Al Hilal zou kiezen, is hij lang niet de enige speler die eerder in Europa speelde. Met doelman Bono, Kalidou Koulibaly, Renan Lodi, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Malcom, Alexandar Mitrovic én uiteraard Neymar lopen er heel wat bekende namen rond.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.