'Vanheusden krijgt na Standard-vertrek toch een nieuwe kans bij Inter'

5 juli om 18:31

Standard zal deze zomer afscheid nemen van heel wat pionnen en zag onder meer Denis Dragus en Cihan Canak al vertrekken. Ook Zinho Vanheusden neemt afscheid van de club en heeft nog een opvallende transferhoop.

De Rouches haalden de 24-jarige verdediger een jaar geleden terug in huis en huurden de verdediger van Internazionale. Hij was ook een basispion, maar belandde uiteindelijk toch weer in de ziekenboeg door verschillende blessures. Een langer verblijf zat er dan ook niet in.

Vanheusden keerde terug naar Italië, waar er voor hem geen plek leek te zijn bij Inter. Corriere dello Sport spreekt dat echter tegen en geeft aan dat Vanheusden de komende weken toch nog een kans krijgt om zich te tonen tijdens de voorbereiding.

Door de vele afwezige internationals mag Vanheusden meetrainen met de A-kern en mag hij zich tonen aan trainer Simone Inzaghi, die dan moet beslissen of hij Vanheusden bij de A-kern houdt of toch laat gaan. De concurrentie achterin bij Inter is echter absoluut niet min.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.