Vandenbempt lovend over Casteels bij de Rode Duivels

Vandenbempt: “Pluim voor Casteels, deed wat Courtois zo vaak realiseerde”

24 juni om 22:44

Peter Vandenbempt blikt terug op de 2-0 overwinning van de Rode Duivels tegen Roemenië. Vandenbempt is lovend over Koen Casteels, de doelman wist zijn doel schoon te houden bij de Rode Duivels tegen de Roemenen.

Vandenbempt vindt dat de Rode Duivels zich in de tweede helft minder konden tonen tegen Roemenie. “Misschien was het niet mogelijk om dezelfde intensiteit vol te houden van in de eerste helft. Achterin waren er ook 4 à 5 momenten waarop het niet goed genoeg was. Te weinig scherpte, iemand die verkeerd dekte of zich liet aftroeven man-tegen-man”, aldus Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt uit zich tot slot lovend over doelman Casteels bij de Rode Duivels. “Daarom een pluim voor Casteels. Hij deed wat Courtois in het verleden zo vaak realiseerde bij de Duivels: op een cruciaal moment een belangrijke save verrichten. Nu was dat het geval bij dat één-tegen-één-moment met Man”, besluit Vandenbempt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.