“Invalbeurt van Trossard bij Rode Duivels was geen succes"

"Trossard maakte veel slechte keuzes en kreeg zelfs kritiek van zijn teamgenoten”

24 juni om 18:42

De Rode Duivels hebben hun eerste overwinning van Euro 2024 behaald tegen Roemenië. Ondanks een sterke eerste helft werd Lukebakio in de 55e minuut vervangen door Leandro Trossard, een tactische keuze die de nodige reacties opriep bij het team van Complètement Foot

Clément Tainmont van Complètement Foot merkte op dat "Trossard beter speelt wanneer hij vaker aan de bal komt." Manuel Jous voegde hieraan toe: "Lukebakio speelde goed, maar zijn gele kaart heeft waarschijnlijk geleid tot zijn vervanging.”

Het is, volgens Jous, zeldzaam dat een speler zonder blessure of gemiste wedstrijden voor het uur wordt gewisseld. “Lukebakio was dan ook erg teleurgesteld." Jous benadrukte verder ook dat Trossard de kans om zich te bewijzen volledig liet liggen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

"Naar mijn mening was de invalbeurt van Trossard niet succesvol," vervolgde Jous. "Hij maakte veel slechte keuzes en kreeg zelfs kritiek van zijn teamgenoten. Hij heeft een zeer moeilijk EK tot nu toe. Helaas voor hem ging het deze keer niet veel beter." 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.