Deschamps zonder twijfel: "Met scheidsrechter over gesproken"

Deschamps begrijpt heisa rond afgekeurde goal niet: "Duurde zo lang"

22 juni om 10:31

Didier Deschamps toont zich content met het gelijkspel van Frankrijk tegen Nederland. De bondscoach van de Fransen liet zich bovendien in klare taal uit over de afgekeurde treffer van Xavi Simons

"Helaas konden we niet scoren", analyseerde Deschamps na afloop van het duel. "Het was een wedstrijd met hoge intensiteit en ik ben blij met wat mijn jongens vanavond hebben laten zien, ook al was ik teleurgesteld over het gebrek aan efficiëntie voor het doel. Voorin doen we geweldige dingen, dus we kunnen veel positieve dingen meenemen naar de volgende tegenstander."

Volgens Deschamps bestaat er geen twijfel over de afgekeurde treffer van Oranje. "Voor mij is het geen doelpunt. We hebben daar met de scheidsrechter over gesproken en er stond gewoon een speler buitenspel. Voor mij is dit duidelijk, maar ik snapte niet waarom het zo lang duurde", sprak hij over het moment met Simons en Denzel Dumfries. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.