LIVE-Discussie: Arnautovic maakt het af vanop de stip, Oostenrijk op 3-1

21 juni om 19:39
Laatste update: 21 juni om 19:39

Met Polen en Oostenrijk staan twee ploegen tegenover elkaar die hun eerste wedstrijd op het EK hebben verloren. Voor beide ploegen lijkt het dus nu al een strijd om de derde (of tweede) plek te zijn. Al moet er dan wel gewonnen worden.

Tegen Nederland konden de Polen nog niet rekenen op topspits Robert Lewandowski, maar de aanvalsleider is er tegen de Oostenrijkers wel weer bij. Hij begint ecter op de bank bij Polen, dat ook kan rekenen op Club Brugge-flankaanvaller Michal Skoras en met Jakub Kiwior (ex-RSC Anderlecht) en Jakub Piotrowski (ex-KRC Genk) ook nog bekende koppen in huis heeft.

Opstelling Polen:

Ook voor Oostenrijk wordt het een belangrijke partij. Het maakte er een stevige vechtwedstrijd van tegen Frankrijk, maar slaagde er niet in om punten te sprokkelen. Dat hoopt het nu wel te kunnen doen tegen Oostenrijk, waar Union-doelman Heinz Linder op de bank zit.

Opstelling Oostenrijk:

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.