Siebe Blondelle gaat van KMSK Deinze naar Club Brugge

OFFICIEEL: Ook Blondelle verlaat KMSK Deinze en gaat aan de slag bij Club Brugge

19 juni om 09:34

Naast hoofdcoach Hans Somers en Hans Visser, vertrekt ook Siebe Blondelle bij KMSK Deinze. De assistent coach heeft tevens al een nieuwe uitdaging beet. De ex-centrale verdediger gaat aan de slag bij de U18 van Club Brugge, als hoofdcoach. 

Blondelle was vier jaar aan de slag bij KMSK Deinze als speler en werd daarna assistent van Somers. Eerder was hij als speler actief bij VVV venlo, Vitesse, Rot Weiss Ahlen, FCV Dender EH, SK Beveren (toen nog Waasland-Beveren) en KAS Eupen. Nu wil hij de volgende stap zetten in zijn carrière. 

Blondelle kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode bij Deinze. "De club zal altijd een speciale plaats hebben in mijn hart", klinkt het op X. "Het is de club waar ik mijn voetbalschoenen aan de haak heb gehangen en waar mijn trainerscarrière begon. Ik wil iedereen bedanken en wens jullie het allerbeste."

Bij Club Brugge was enkele maanden geleden Michiel Jonckheere nog actief als hoofdcoach van de U18, maar hij maakte ondertussen de stap naar de A-kern. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.