OFFICIEEL: Cercle breekt met assistent van Muslic

OFFICIEEL: Muslic is (voorlopig) nog niet weg bij Cercle, maar zijn assistent wel

18 juni om 11:17

Bij Cercle Brugge is het deze weken in de eerste plaats uitkijken naar de toekomstplannen van Miron Muslic. Na de historische vierde plek is de algemene verwachting dat de succestrainer straks een stap hogerop zet. In tussentijd is zijn assistent alvast vertrokken.

Dinsdagochtend laat Cercle via haar officiële kanalen weten dat de overeenkomst met Radhi Jaïdi opgezegd is. Jaïdi deed dienst als één van de rechterhanden van Muslic. De 48-jarige Tunesiër zag zijn verbintenis eind deze maand aflopen. In wederzijds overleg is besloten om daar geen vervolg meer aan te breien, staat te lezen op de website van De Vereniging.

Jaïdi wil zich vanaf nu focussen op een carrière als hoofdtrainer. Dat doet hij niet vooraleer hij Cercle "met een hart vol dankbaarheid en gemengde emoties" bedankt heeft, zoals hij het zelf uitdrukt. De plaatsing voor Europees voetbal noemt Jaïdi het hoogtepunt uit zijn verblijf in Brugge. Of zijn vertrek een teken aan de wand is dat ook Muslic binnenkort andere oorden opzoekt, moet nog blijken.