Arnaud Bodart van Standard naar AS Roma

Ziet Standard z'n doelman vertrekken? 'AS Roma dicht bij transfer Bodart'

18 juni om 10:40

AS Roma is naarstig op zoek naar een back up voor doelman Mile Svilar. Daarbij zijn de Giallorossi uitgekomen bij Standard-doelman Arnaud Bodart. Volgens Italiaanse media staat hij dicht bij een overstap naar de Serie A

De interesse van AS Roma in Bodart raakte al eerder bekend, maar nu zouden de Romeinen ook echt concreet zijn voor Bodart, die de doublure moet worden van voormalig RSC Anderlecht-doelman Svilar. 

Volgens Gianluca Di Marzio ligt de Italiaanse topclub op voorsprong om Bodart over te nemen van de Rouches. De 26-jarige doelman ligt nog onder contract tot medio 2025 in Luik, maar het is nog onduidelijk hoeveel Roma op tafel wil leggen voor onze landgenoot. 

Bodart heeft een marktwaarde van zes miljoen euro volgens Transfermarkt. Hij stond het afgelopen seizoen 29 keer in doel bij Standard, waarin hij zich 35 keer moest omdraaien. Hij hield wel 5 keer z'n netten schoon. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.