FCV Dender haalt Kylian Hazard, Jonathan Heris en Alexis De Sart

FCV Dender zit absoluut niet stil: 'Drietal komt over van RWDM'

15 juni om 10:14

FCV Dender EH is als eerste opnieuw beginnen trainen voor het seizoen 2024-2025 in de Jupiler Pro League. Ook achter de schermen draait het op volle toeren bij de ploeg van coach Vincent Euvrard. Nadat het eerder David Hrncar en Bryan Goncalves overnam van SK Beveren, shopt het nu bij RWDM, zo meldt Het Nieuwsblad

Maar liefst drie spelers maken de overstap naar Dender, dat volgend seizoen zich koste wat kost wil handhaven in de hoogste eerste klasse. Kylian Hazard werd in januari nog uitgeleend aan SK Beveren, maar kiest nu voor een overstap richting Dender nadat zijn contract afloopt op het einde van de maand. 

Daarnaast maakt ook Janathan Heris de transfer van Molenbeek naar Denderleeuw. De 33-jarige verdediger was einde contract bij RWDM, maar gaat nu dus gewoon opnieuw aan de slag in de Jupiler Pro League. 

Tot slot komt ook de 27-jarige Alexis De Sart over. De Sart lag echter nog wel onder contract tot medio 2025 bij RWDM, maar het is onduidelijk welke transfersom er op tafel gelegd werd om de ex-speler van o.a. Standard, STVV en Royal Antwerp FC over te nemen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.