Dender-trainer Vincent Euvrard wil selectie versterken met acht of negen spelers

Dender-trainer Euvrard wil selectie versterken met acht of negen aanwinsten

10 juni om 17:50
Laatste update: 10 juni om 17:52

De Jupiler Pro League verwelkomt komend seizoen promovendus FCV Dender. De ploeg van trainer Vincent Euvrard is zelfs al begonnen met de trainingen. Ook zijn er heldere transferdoelstellingen opgesteld.

De transferdoelen zijn ambitieus. ''Er moeten acht of negen versterkingen worden aangetrokken, al mag je u niet op dat getal vastpinnen'', vertelde Euvrard aan Het Laatste Nieuws.

Lang wil de trainer er niet over doen om de versterkingen binnen te halen. ''Als er met Gies geen akkoord wordt bereikt, moeten er twee nieuwe keepers aangeworven worden. Voorts moeten er in alle linies nieuwe spelers bijkomen. Er is veel werk aan de winkel, maar tegen de stage in het Nederlandse Delden, die doorgaat van 8 tot 13 juli, wil ik dat de kern in grote lijnen gevormd is'', zei Euvrard.

Ondanks de beperkte middelen weet Euvrard uit welke vijver hij wil vissen. ''We zijn de kleinste club met het kleinste budget uit 1A en zullen op de transfermarkt inventief te werk moeten gaan. We kunnen spelers aantrekken op huurbasis en jongens aanwerven, die hun carrière willen herlanceren'', aldus Euvrard.

Trainer Timmy Simons vertrok naar KVC Westerlo na het promoveren van Dender. Vincent Euvrard is zijn vervanger.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.