Kruip in de huid van Tedesco en stel jouw XI Rode Duivels op met de generator!

Kruip in de huid van Tedesco en stel jouw elf Rode Duivels op met de generator!

14 juni om 13:00
Laatste update: 14 juni om 13:16

Het EK staat op het punt van beginnen! Stel je nu eens voor dat jij de touwtjes in handen hebt aan Belgische zijde en dat jij mag bepalen wie er tegen Slowakije op het veld verschijnen. Welke elf Rode Duivels zou jij dan opstellen? 

Kruip nu in de huid van Domenico Tedesco en geef elke linie vorm. Speel je het klassieke 4-3-3 met twee snelle buitenspelers of geef je de voorkeur aan een tweespitsensysteem met Romelu Lukaku en Loïs Openda in de aanval? Zorg jij voor verrassende namen in de verdedigende linie nu Domenico Tedesco krap zit? En wie komen er naast Kevin De Bruyne op het middenveld te staan?

Nadat je de poppetjes op de juiste plek zet, kan je je elftal met trots laten zien aan vrienden, op sociale media of aan familie. Je kan ook meerdere drafts maken, bijvoorbeeld per systeem één opstelling. De keuze is aan jou, want je kan zoveel opstellingen maken als jij wil. Maak je elftal nu en download deze met een druk op de knop als afbeelding die je overal kan delen of zelfs boven je bed kan hangen.

Klik hier om je favoriete XI voor de eerste groepswedstrijd tegen Slowakije samen te stellen!

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.