Degryse voor EK 2024 over fitheid belangrijke Rode Duivels

Degryse over Rode Duivels: “Jongens die verschil moeten maken zijn fris en hongerig”

10 juni om 07:01

Marc Degryse heeft een goed gevoel over De Rode Duivels voor het EK 2024 in Duitsland. Volgens de analist is de formatie van bondscoach Domenico Tedesco in staat om van iedere opponent te winnen op het aankomende eindtoernooi.

Degryse geeft aan dat in tegenstelling tot Qatar, de sleutelspelers nu wel fit zijn bij De Rode Duivels. “Onze beste spelers waren niet fit. Dat is nu anders. De jongens die het verschil moeten maken, staan fris en met honger aan de start van het EK”, citeert Het Laatste Nieuws Degryse.

Degryse vertelt over de achilleshiel van de Rode Duivels. “Het enige probleem is... tja, die defensie hé. Er mag niéts meer gebeuren achterin - een blessure of schorsing -, of de boot zal lekken. Ja, je kunt Onana achteruit trekken, als de nood het hoogst is, maar dat zijn trucs waar ik geen fan van ben”, aldus Degryse.

Degryse sluit af met een positieve conclusie voor het aankomende EK voor de Rode Duivels. “Daarom zeg ik: in ídeale omstandigheden kunnen we van iedereen winnen. Allez ja, dat zegt mijn buikgevoel”, besluit Degryse.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.