'AS Roma, Internazionale en PSV willen doelman Wellenreuther'

'AS Roma, Internazionale en PSV willen doelman Wellenreuther (ex-Anderlecht)'

8 juni om 11:18

Timon Wellenreuther (ex-RSC Anderlecht) geniet concrete interesse van PSV, AS Roma en Internazionale. Dat meldt het Duitse Sky Sport. De doelman die bij Feyenoord op het tweede plan dreigt te komen is op te halen voor een transfersom van nog geen twee miljoen euro.

Sky meent dat Wellenreuther enkel bij Feyenoord wil blijven als hij volgend seizoen de vaste nummer één is. Met de aanwezigheid van Justin Bijlow is het nog maar de vraag of dit ook echt gaat gebeuren, al zou die laatste wel belangstelling genieten van Arsenal.

Door een zware kuitblessure van de Nederlandse doelman, kreeg Wellenreuther dit seizoen weer de kans om zich in de kijker te spelen. Dankzij sterke optredens kan de Duitser nu rekenen op interesse vanuit Italië, maar ook Eindhoven.

De 28-jarige doelman kan volgens het Duitse medium naar AS Roma, Inter én PSV. Bij beide Italiaanse clubs lijkt een plek als nummer één onder de lat vrijwel uitgesloten. Mile Svilar en Yann Sommer hebben in Italië een goede naam opgebouwd in het afgelopen jaar. Bij de Eindhovenaren lijkt hij pas concreet een optie als Walter Benítez vertrekt. In Rotterdam-Zuid ligt Wellenreuther nog vast tot medio 2025.