Voorzitter Genk blikt vooruit op zomerse mercato, spiegelt aan Club Brugge

Genk: “Met Club Brugge de enige die structureel groene cijfers kan voorleggen”

8 juni om 09:52

Peter Croonen, de voorzitter van KRC Genk, is klaar voor een nieuwe start met Genk. Croonen vertelt over de transferplannen van De Genkies in de zomerse mercato.

Genk wist geen Europees ticket te behalen, maar heeft volgens Croonen genoeg mogelijkheden om toe te slaan op de transfermarkt. “Zeker. Wij zullen altijd blijven besturen als goede huisvaders en dus nooit onverantwoorde dingen doen. Wij zijn met Club Brugge de enige club, die structureel groene cijfers kan voorleggen”, citeert Het Belang van Limburg Croonen.

Croonen blikt vooruit op de aankomende zomerse mercato met Genk voor het aankomende Jupiler Pro League-seizoen. “Onze middelen zijn verre van eindeloos, maar we doen wat we moeten doen om elke mercato opnieuw gewapend te zijn”, geeft Croonen aan.

“Daarbij zullen we de vertrekkers vervangen, maar ook aan de kern toevoegen wat we nodig hebben. Bovendien proberen we op een strategische manier daarvoor middelen vrij te maken”, besluit Croonen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.