De vermoedelijke XI Rode Duivels in laatste oefenmatch voor EK

De vermoedelijke XI Rode Duivels in laatste oefenmatch voor EK, Lukaku aanvalsleider

8 juni om 09:01
Laatste update: 8 juni om 09:42

In de laatste oefenmatch voor het EK 2024 staan De Rode Duivels tegenover Luxemburg. Een laatste kans voor bondscoach Domenico Tedesco om te oefenen voor het EK in Duitsland. VoetbalPrimeur.be deed een voorspelling van de elf Rode Duivels die aan de aftrap mogen beginnen.

In het doel mag opnieuw Koen Casteels zich tonen, de bondscoach heeft aangegeven dat Casteels de eerste doelman wordt op het EK. Achterin is het de beurt aan Timothy Castagne om zich te tonen nadat Maxim De Cuyper eerder een zeer solide indruk maakte. Centraal mag Axel Witsel in de basis beginnen naast Wout Faes.

Op het middenveld moet Arthur Vermeeren zijn basisplaats afstaan, voor hem komt Orel Mangala in de plaats. Tedesco ziet Amadou Onana als een van de steunpilaren, vandaar dat Onana opnieuw in de basis wordt verwacht. Ditzelfde geldt voor Kevin De Bruyne.

In de aanval heeft Tedesco meer dan voldoende mogelijkheden. Dit keer mogen Jeremy Doku en Leandro Trossard zich vanop de flanken tonen. Romelu Lukaku is de aanvalsleider in de punt van de aanval.  

De vermoedelijke opstellingen

Rode Duivels: Casteels; Meunier, Faes, Witsel, Castagne; Onana, Mangala; Trossard, De Bruyne, Doku; Lukaku.

Bank: Sels, Kaminski, Debast, De Cuyper, Carrasco, Vermeeren, Lukebakio, Openda, Bakayoko, De Ketelaere, Vranckx.

Luxemburg: Moris; Dzogovic, Chanot, Mahmutovic; Jans; Martins Pereira; Sinani, Philipps, Olesen, Carlson; Rodrigues

Bank: Fox, Cardoso, Ikene, Curci, Jonathans, Dardari, Lohei, Schon, Selimovic, Videira.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.