AC Milan informeert naar Rode Duivel Romelu Lukaku

Gevoelige transfer voor Lukaku? 'AC Milan informeerde al naar Rode Duivel'

5 juni om 09:55
Laatste update: 5 juni om 10:34

De kans dat Rode Duivel Romelu Lukaku ook volgend seizoen in de Serie A actief blijft, lijkt net iets groter te worden. Nadat eerder Napoli al aan de spits gelinkt werd, zou nu ook AC Milan in de dans gesprongen zijn. Gezien zijn verleden bij Inter zou dat uiteraard een gevoelige overstap kunnen zijn.

Volgens Gianluca Di Marzio heeft AC Milan reeds geïnformeerd bij Chelsea naar de diensten van Lukaku. Zij namen op het einde van het seizoen afscheid van Olivier Giroud en zien in Lukaku een geschikte vervanger. De interesse in de Rode Duivel is niet nieuw. Ook afgelopen zomer stond hij op het verlanglijstje, maar Lukaku koos toen voor een uitleenbeurt aan AS Roma

Naar verluidt zou AC Milan Lukaku nu het liefst willen huren, maar daar zou Chelsea niet meer voor openstaan. Zij willen de Rode Duivel definitief van de hand doen. Geïnteresseerde clubs zouden om en bij de 44 miljoen euro op tafel moeten leggen. Het blijft nog maar de vraag of de Rossoneri bereid zullen zijn dit te doen. 

Bij AC Milan zou Lukaku aan de slag gaan onder Paulo Fonseca. De Portugees maakt de overstap van LOSC Lille om Stefano Pioli op te volgen in Milan. Fonseca is niet aan zijn proefstuk toe in de Serie A. Tussen 2019 en 2021 was hij aan de slag bij AS Roma. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.