'Hato (Ajax) en Bijlow (Feyenoord op radar Arsenal'

'Arsenal zoekt naar versterking in Nederland, Ajax en Feyenoord zijn gewaarschuwd'

4 juni om 22:29

Jorrel Hato en Justin Bijlow staan nog steeds op de radar van Arsenal, meldt The Athletic. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2028 bij Ajax. De doelman ligt nog tot medio 2026 vast bij Feyenoord. 

The Athletic somt een aantal spelers op die op de lijst van Arsenal staan om komende zomer aan te worden getrokken. Hato komt als eerste aan bod. Het achttienjarige talent is in beeld als linksback bij The Gunners. Al sinds januari wordt de verdediger gelinkt aan een transfer naar Londen. Hato zou ideaal passen bij de visie van manager Mikel Arteta.

Ook Bijlow komt aan bod. De 26-jarige doelman zou meerdere aanbidders hebben, weet het Engelse medium. Bij het aantrekken van een sluitpost heeft keeperstrainer Inaki Cana een doorslaggevende mening. De technische staf heeft ook veel invloed. Bijlow kwakkelde ook dit seizoen met blessures, maar is nog altijd een belangrijke kracht bij Feyenoord. Bij Arsenal zou hij als tweede doelman moeten gaan fungeren achter David Raya.

Het is onbekend hoeveel Hato en Bijlow moeten kosten. Mocht het duo inderdaad de overstap maken naar Arsenal, dan komen ze daar Rode Duivel Leandro Trossard tegen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.