Lommel is dichtbij Jupiler Pro League

Lommel dichtbij Jupiler Pro League: “Tegen Kortrijk is alles mogelijk”

12 mei om 23:44

Lommel op bezoek bij Deinze met 1-2 te winnen. Hierdoor mag Lommel het gaan opnemen tegen KV Kortrijk voor de laatste plek in de Jupiler Pro League. Harm van Veldhoven was eerder als speler en ook als trainer actief met Lommel in de eerste klasse. Van Veldhoven kan dit nu ook als voorzitter gaan ervaren, maar dan moet er eerst met Kortrijk worden afgerekend.

Van Veldhoven vertelt over de ambitie van Lommel. “We hadden vanaf het begin van het seizoen gezegd dat de promotie het doel was. We hebben het in de reguliere competitie laten liggen door te eindigen met amper 4 punten uit 4 matchen. Maar voor de play-offs konden we de knop toch omdraaien”, citeert Sporza van Veldhoven.

Lommel wist in de Promotion Play-Offs af te rekenen met Zulte Waregem en Deinze.  “Dat zijn toch niet de eerste de beste. In de dubbele confrontatie met Kortrijk is alles mogelijk”, geeft de voorzitter van Lommel aan.

Van Veldhoven merkt dat de steun van de groep rond Manchester City stilaan aanslaat. “De voorbije 4 jaar is de omkadering bij de club enorm gegroeid. Wat dat betreft zijn we klaar voor de volgende stap”, besluit van Veldhoven.