Niet iedereen tevreden na Gent-Westerlo: “Liefst niet meer van dit komende weken”

Niet iedereen tevreden na Gent-Westerlo: “Liefst niet meer van dit komende weken”

28 april - 12:28

Na een intense wedstrijd tussen KAA Gent en KVC Westerlo, waarbij de Buffalo's uiteindelijk met 3-2 zegevierden, gaven zowel de coach als de spelers hun reacties op de moeilijke, maar uiteindelijk succesvolle avond. 

Trainer Hein Vanhaezebrouck was tevreden met de drie punten, maar geeft toch aan dat niet alles liep zoals hij dat wou. "Opdracht volbracht, maar liefst niet meer van dit de komende weken", klinkt bij Vanhaezebrouck op de website van Gent. En hij had gelijk … Gent had het helemaal niet makkelijk met een taai Westerlo. 

Julien De Sart, de man van de week bij de Buffalo’s, deelde zijn vreugde over zijn contractverlenging en het winnende doelpunt dat hij scoorde. Hij benadrukte de impact van zijn mede-invallers, Noah Fadiga en Pieter Gerkens, die zorgden voor een vernieuwd elan in het spel van Gent. "Geweldig, maar we moeten het volgende week in Mechelen nog afmaken." 

Met vijf overwinningen in zes wedstrijden ziet het er wel goed uit voor Gent in de Europe Play-offs. De spelers lijken alvast vastberaden om de vorm vast te houden en zich te blijven concentreren op de uitdagingen die voor hen liggen. "Dan kunnen we al drie wedstrijden voor het einde zeker zijn van PO2-winst”, klinkt het bij De Sart. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.