'Wat is de reden dat Club Brugge zich terugtrok aan het einde van de match?'

'Wat is de reden dat Club Brugge zich terugtrok aan het einde van de match?'

8 april - 07:35 Laatste update: 09:39
35

In de Champions' Play-Offs wordt het steeds spannender. Club Brugge en KRC Genk zijn dichter bij Union SG en RSC Anderlecht in het klassement gekropen. René Vandereycken beoordeelt de kansen op de titel van Club Brugge en KRC Genk.

Vandereycken constateerde een bepaalde terughoudendheid bij Club Brugge. 'Wat ik me wel afvraag: wat is de reden dat Club Brugge zich naar het einde van de match toe terugtrok? Konden ze het conditioneel niet meer aan om druk te blijven zetten?', pende Vandereycken in Het Nieuwsblad.

De analist vraagt zich af wat er speelt. 'Als je de eerste 75 minuten zag, is het ongelofelijk dat ze Anderlecht op die manier nog de kans boden terug in de match te komen. Ik denk niet dat dit een opdracht is, het moet iets zijn dat in de groep leeft', schreef Vandereycken.

Hoewel het niet makkelijk is, mogen KRC Genk en Club Brugge aan de titel denken. 'Dat Anderlecht en Union allebei verliezen, betekent dat de titel nog mogelijk is voor Club Brugge en Genk. Maar wel op voorwaarde dat ze een reeks kunnen neerzetten, wat in Play-off 1 zeer moeilijk is', aldus Vandereycken.

Club Brugge ontvangt ook nog PAOK Saloniki in de Conference League. Die wedstrijd wordt die dag om 21.00 uur gespeeld.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)