Joos reageert na kritiek op Vrancken en De Mil: Ik geloof nu in zijn onschuld

Joos reageert na kritiek op Vrancken en De Mil: "Ik geloof nu in zijn onschuld"

21 maart - 16:15
64

Na het bizarre einde in KVC WesterloKRC Genk was er flink wat kritiek op beide ploegen en beide trainers. Onder andere Peter Vandenbempt en Filip Joos haalden stevig uit. Intussen heeft Joos er opnieuw op gereageerd.

In de podcast 90 Minutes noemde Joos het nog een vorm van matchfixing, waar hij nog steeds in gelooft. Geen normaal verloop van de competitie volgens hem, al is de stevige taal richting Genk-trainer Wouter Vrancken nu wel een pak minder.

Bij Sporza onthult Joos namelijk met Vrancken contact opgenomen te hebben. "Ik heb een lang en moeilijk gesprek gevoerd, en ik geloof in zijn onschuld", geeft hij nu aan nadat hij eerder nogmet de beschuldigende vinger wees naar de trainers.

Toch vraagt hij zich nog steeds af hoe dat einde plots tot stand kwam. "Hoe die vreselijke vijf minuten zich dan precies ontwikkeld hebben, zal een open vraag blijven. Dat ze stuitend zijn, lijdt geen twijfel. Maar het valt niet uit te sluiten dat het stoemelings gebeurde, zonder expliciete aansporing van beide banken", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.