Batshuayi complimenteus voor Union SG - Fenerbahçe: “Ik ben fier op Union”

Batshuayi complimenteus voor Union SG - Fenerbahçe: “Ik ben fier op Union”

6 maart - 21:51 Laatste update: 23:07

Michy Batshuayi komt met Fenerbahçe op bezoek bij Union SG in het Lotto Park van RSC Anderlecht. Batshuayi is erg complimenteus over de koploper van de Jupiler Pro League. Het wordt voor Batshuayi zijn eerste match in België na zijn vertrek bij Standard.

Batshuayi spreekt niet vaak met de pers, er waren hierdoor veel Belgische en Turkse journalisten benieuwd naar de antwoorden van de aanvaller. Batshuayi uitte zich lovend richting Union voor de match met Fenerbahçe in de achtste finale van de Conference League.

“Ik ben fier op Union. Een Belgische club die zo ver geraakt in Europa en zulke spectaculaire dingen doet, daar moet je trots op zijn. Zoiets is alleen maar positief voor het Belgische voetbal”, citeert Het Nieuwsblad de aanvaller voor de match tussen Union en Fenerbahçe.

Batshuayi geeft vervolgens zijn verwachting van de wedstrijd tussen Union en Fenerbahçe. “Ik verwacht een gesloten wedstrijd. Union is een gevaarlijke ploeg, zowel fysiek als technisch en tactisch. Vooral voorin zijn ze best gevaarlijk. Het wordt een leuke strijd”, besluit Batshuayi.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.