Gershon na Gent – Maccabi Haifa

Gershon na Gent – Maccabi Haifa: “Onze teamgeest heeft doorslag gegeven”

22 februari om 16:18
Laatste update: 22 februari om 16:19

Rami Gershon, de voormalige Buffalo, wist met Maccabi Haifa gelijk te spelen tegen KAA Gent in een leeg stadion. Door het 1-1 gelijkspel gaat Maccabi Haifa door in de Conference League en is het Europese avontuur van Gent ten einde. Gershon blikt terug op het tweeluik met zijn oude werkgever. In het seizoen 2014/2015 werd Gershon met Gent kampioen van België.

Gershon geeft aan dat het lege stadion tijdens de returnmatch van de tussenronde tussen Gent en Maccabi Haifa ook effect had op de match. “Eerst en vooral, spelen voor leeg stadion is altijd een ander verhaal”, citeert Het Nieuwsblad Gershon.

Maccabi Haifa en Gershon wisten uiteindelijk een gelijkspel over de streep te trekken in Gent. “Eenmaal op het veld ben je honderd procent geconcentreerd maar het was zeker in de laatste 20 minuten echt afzien voor ons. Onze teamgeest heeft de doorslag gegeven”, besluit Gershon.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.