Deila na Cercle Brugge – Club Brugge: Was vijf tegen één, overtreding maken

Deila na Cercle Brugge – Club Brugge: "Was vijf tegen één, overtreding maken"

18 februari - 17:44
15

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, zag dat Club Brugge met 1-1 gelijkspeelde tegen Cercle Brugge in de Brugse Derby. Deila geeft aan dat het gelijkspel tussen Cercle Brugge en Club Brugge het verhaal vertelt van Club Brugge dit seizoen.

Deila geeft aan dat Club Brugge Cercle Brugge in de kaart speelde in de eerste helft. Volgens Deila had Club Brugge meer moed moeten tonen. Deila kon vervolgens niet begrijpen hoe Cercle Brugge op voorsprong kwam.

“Zij hadden één mogelijkheid en dat had nooit mogen gebeuren. Het was vijf tegen één. We moeten daar altijd een overtreding maken, die tegengoal hebben we aan onszelf te danken”, citeert Sporza Deila.

Deila geeft aan dat Club Brugge wel goed reageerde na het doelpunt van Cercle Brugge. “We kwamen goed terug in de wedstrijd en hadden zelfs grote kansen om de wedstrijd te winnen. Het is een beetje het verhaal van ons seizoen”, meent Deila.

Deila ziet desondanks vooruitgang bij Club Brugge. “We maken progressie, we zijn nu dominanter dan eerder in het seizoen, maar we moeten dat overwicht ook leren uit te buiten”, besluit de oefenmeester van Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.