Mazzu (Charleroi) voor clash tegen OHL: We zullen oorlog moeten voeren”

Mazzu (Charleroi) voor clash tegen OHL: "We zullen oorlog moeten voeren”

17 februari - 10:43 Laatste update: 11:06
1

Felice Mazzu heeft op zijn persmoment vooruit geblikt naar de levensbelangrijke wedstrijd van Sporting Charleroi tegen OH Leuven in de Jupiler Pro League. Hij beseft dat er absoluut gewonnen moet worden. Zo staat te lezen op Sporza.

Mazzu beseft dat het niet makkelijk zal worden. Van onderschatting van OHL is er dan ook geen sprake: “OHL is een ploeg die graag op de counter speelt, met veel individuele kwaliteiten.” Hij beseft dat zijn ploeg vechtlust zal moeten tonen om iets te kunnen rapen aan Den Dreef. “Het wordt niet simpel. We zullen oorlog moeten voeren”, aldus de coach van de Zebra's.

In de stand tellen Charleroi en OHL evenveel punten na 25 speeldagen. Ze staan op de respectievelijk dertiende en twaalfde plaats. Het doel voor beide ploegen is om de Relegation Play-Offs te ontlopen. Daarom staat er dus heel wat op het spel zaterdagavond. Vanaf positie twaalf speel je immers de Europe Play-Offs en niet de gevreesde Relegation Play-offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.