Deila: Rentree van Nusa is als de aanwerving van nieuwe speler voor Club Brugge

Deila: "Rentree van Nusa is als de aanwerving van nieuwe speler voor Club Brugge"

11 februari - 10:00 Laatste update: 10:04
4

Club Brugge won zaterdagavond vlot van KAS Eupen, met een 4-0 eindstand. Antonio Nusa mocht voor het eerst sinds 26 december nog eens in de basis starten van coach Ronny Deila en ontgoochelde zeker niet. Ondanks hij zijn naam niet op het scorebord kon zetten, was hij toch één van de uitblinkers bij een sterk Club Brugge. Deila reageerde na afloop opgetogen.

Na afloop was zijn coach dan ook erg tevreden met de rentree van zijn goudhaantje, die voor de gelegenheid moest postvatten op het middenveld. "Hij is zo goed dat hij eigenlijk op eender welke positie kan spelen. Ik ben bijzonder blij dat hij terug is", citeert Het Belang van Limburg Deila. "Zijn terugkeer betekent als het ware de aanwering van een nieuwe speler voor Club Brugge". 

Vorige week kreeg Nusa het verlossende nieuws dat zijn carrière niet in gevaar is. De jonge Noor wilde na zijn afgesprongen transfer naar Brentford vooral snel opnieuw voetballen. "We kunnen weer vooruit", zegt Deila. "Het is positief dat Antonio de juiste antwoorden gekregen heeft. Ik hoop dat we in de resterende maanden van dit seizoen de beste Nusa zien."

Wat de toekomst brengt komende zomer blijft afwachten. Brentford heeft zich niet populair gemaakt bij Club Brugge door de fitheid van Nusa publiekelijk in twijfel te trekken, maar tegelijkertijd vindt de jonge Noor dat project wel het meest interessant. Nusa wil vooral speeltijd krijgen op dit moment in zijn carrière. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.