UPDATE: 'Medische keuring is aan de gang, Vermeeren tekent vrijdagmiddag contract'

UPDATE: 'Medische keuring is aan de gang, Vermeeren tekent vrijdagmiddag contract'

26 januari - 09:25 Laatste update: 11:30
6

Arthur Vermeeren staat op het punt om naar Atlético Madrid te vertrekken. De Rode Duivel en de Spaanse club hebben een overeenkomst bereikt. Het enige wat nog rest is de medische keuring.

Vermeeren vloog donderdagochtend naar Spanje voor gesprekken en om de Copa del Rey-wedstrijd van zijn aanstaande club tegen Sevilla bij te wonen. De gesprekken verliepen voorspoedig en de middenvelder bereikte een overeenkomst met Atlético Madrid.

Het enige dat nog rest is de medische keuring, waarna de Antwerp-middenvelder het contract kan ondertekenen bij de Spaanse club. Op vrijdagochtend zijn de medische tests gepland. Het is nog niet bekend voor welke periode Vermeeren tekent.

Vermeeren kwam in totaal 66 officiële wedstrijden uit voor The Great Old. Daarin wist de middenvelder 3 maal te scoren en 8 assists te geven.

Update: De medische keuring van Vermeeren is vrijdagochtend aan de gang. Als alles naar behoren verloopt, tekent de Rode Duivel vanmiddag een contract bij Atlético Madrid. Het is nog niet bekend hoe lang dat contract zal zijn; die details worden nog besproken. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.