Vrancken geeft jeugd van Genk kans tegen Cercle

KRC Genk mist vier belangrijke pionnen, jonkies krijgen kans tegen Cercle

19 januari om 18:14

KRC Genk begint aan 2024 met een partij tegen Cercle Brugge. Meteen een zware dobber voor de Limburgers, die ook vier pionnen missen tegen de Vereniging. Wouter Vrancken rekent dan ook op de jeugd tegen Cercle.

Genk kan tegen Cercle Brugge geen beroep doen op Joseph Painsil, Joris Kayembe, Bilal El Khannouss en Alieu Fadera. Vier pionnen die ook veel speelminuten bij Genk. "Dan is het aan andere jongens om hun kans te grijpen", geeft Vrancken aan op zijn persconferentie.

"Ik heb vertrouwen in iedereen die gaat spelen. In Spanje kon je de intensiteit goed meten. Terug in België kon je de afgelopen dagen de positiviteit in de groep ook goed zien", geeft hij aan.

Ook tegen Cercle kunnen vijf jonkies ook hopen op speelminuten. Vrancken onthult dat zij in de selectie zitten. Het gaat meer bepaald om Claes, Caicedo, Adedeji-Sternberg, Kongolo en Karetsas.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.