Ongenoegen bij sponsors KV Oostende: ''Zelfverrijking directie is een schande''

Ongenoegen bij sponsors KV Oostende: ''Zelfverrijking directie is een schande''

13 januari - 10:45
11

Bij KV Oostende stormt het momenteel. Partners zetten vraagtekens bij het financiële handelen van de club en de gedaalde inkomsten als sponsor. Twaalf belangrijke sponsors van KV Oostende schreven een brief naar de club om hun zorgen aan te kaarten.

De partners van KV Oostende uitten hun onvrede middels een brief. 'We betreuren het te moeten horen dat er hoge salarissen en onkostenvergoedingen zijn toegekend aan de directie en het management. Een club die financieel en sportief niet stabiel is, maar waar de bestuursleden en directie bezig zijn met zelfverrijking, is een schande en verraadt het vertrouwen van de sponsors en fans', schreven de commerciële partners van KV Oostende in de brief volgens Het Nieuwsblad.

Toch blijven de partners de club trouw. 'Alleen vanwege een goede werkrelatie en goede service met de lokale mensen die bij de club werken, blijven we voorlopig aan boord als sponsor. We behouden echter het recht om onze positie te herzien als er geen oplossing komt voor de huidige situatie', aldus de commerciële partners in de brief.

De partners verwachten binnen 48 uur een reactie op de brief vanuit de kant van de bestuursleden van KV Oostende en de aandeelhouders.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.