‘Beerschot verrast en stelt grote naam Dirk Kuyt als nieuwe hoofdtrainer aan’

‘Beerschot verrast en stelt grote naam Dirk Kuyt als nieuwe hoofdtrainer aan’

28-12-2023 07:00 Laatste update: 07:47
13

Volgens Het Laatste Nieuws wordt Dirk Kuyt de nieuwe hoofdtrainer van Beerschot. De tweedeklasser is na het vertrek van Andreas Wieland naar LASK Linz op zoek naar een nieuwe coach.

Enkele namen zoals voormalig Rode Duivel Thomas Vermaelen en clubicoon Mo Messoudi werden genoemd, maar het ziet er naar uit dat Kuyt de nieuwe hoofdtrainer zal worden. De ex-Nederlands-international (104 caps) speelde in het verleden onder meer bij Feyenoord en Liverpool.

Bij amateurploeg Quick Boys was hij assistent-trainer en vervolgens ging Kuyt aan de slag bij de U19 van Feyenoord. Bij ADO Den Haag was Kuyt hoofdtrainer, maar na vijf maanden en zeventienmatchen werd hij daar al ontslagen. Nu staat hij aldus op het punt op bij Beerschot te tekenen.

Beerschot staat na zestien wedstrijden met 32 punten op een gedeelde eerste plaats. Zulte Waregem heeft evenveel punten, maar een iets beter doelsaldo. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.