'Eerste bod van Inter op Buchanan is te laag'

'Eerste bod van Inter op Buchanan is te laag, Club Brugge mikt op 10 miljoen'

27 december om 14:45

Het is duidelijk dat Internazionale deze winter vol inzet op de komst van Tajon Buchanan. De Italianen zijn druk aan het onderhandelen met Club Brugge, maar hun eerste officiële aanbieding is aan de lage kant uitgevallen.

Volgens de Italiaanse transferspecialist Gianluca di Marzio gaapt er voorlopig nog te veel afstand tussen vraag en aanbod, zo staat te lezen op zijn website. Inter heeft haar eerste bod afgerond op zes miljoen euro. Dat is in Brugge meteen naar de prullenmand verwezen. Di Marzio claimt dat Club tien miljoen euro verlangt. Inter zal dus nog wat boter bij de vis moeten doen.

Of die tien miljoen waarheidsgetrouw is, is overigens maar de vraag. De voorbije weken kwamen geruchten naar buiten dat Club eerder mikt op een som tussen de vijftien en twintig miljoen euro. Zelf betaalde het twee jaar geleden bijna zeven miljoen voor de Canadees. Aangezien Buchanan nog maar 24 jaar jong is, hoopt Blauw-Zwart ongetwijfeld met een flinke meerwaarde te verkopen.

Zes miljoen viel dus te laag uit, maar daarmee zijn de onderhandelingen nog niet van de baan. Integendeel, beide partijen spreken de komende dagen verder. Buchanan heeft in Brugge nog een contract tot medio 2025 lopen.