Real Madrid is overtuigd: ''Zidane was 29, Mbappé heeft vele jaren te gaan''

Real Madrid is overtuigd: ''Zidane was 29, Mbappé heeft vele jaren te gaan''

11-10-2023 08:05
3

Real Madrid rekent op de komst van Kylian Mbappé. Dat stelt José Manuel Otero, die bij de Spaanse grootmacht deel uitmaakt van het bestuur van voorzitter Florentino Pérez.

Otero erkent dat in de top van Real Madrid de overtuiging heerst dat Mbappé komende zomer overkomt van Paris Saint-Germain. De 24-jarige aanvaller loopt uit zijn contract en kan transfervrij de stap maken. Afgelopen zomer viste de Koninklijke nog achter het net doordat Mbappé op het laatste moment toch verlengde bij de Franse kampioen.

"Mbappé is nog een jonge jongen en ze overspoelden hem bij PSG met geld", begint Otero bij Remontada Blanca. "Hij werd onder druk gezet door de emir van Qatar en zelfs Macron. Toen maakte hij een keuze. Als je het hem vandaag vraagt en hij is eerlijk, dan zal Mbappé ook zeggen dat hij spijt heeft van die keuze. Hij had nu al gelukkig kunnen zijn in Madrid."

Volgens de bestuurder neemt Florentino Pérez de aanvaller weinig kwalijk. "Florentino vatte het niet verkeerd op. Hij begreep de reactie van de speler en liet de deur open. Zidane kwam toen hij 29 was, Mbappé zal komen als hij 25 is. Hij heeft nog vele jaren bij ons te gaan."

Voor Real Madrid was het geen optie om Mbappé afgelopen zomer al te kopen van PSG. "Het bedrag dat we nu moesten betalen voor Mbappé was ongelooflijk. Daarom was het niet logisch om hem nu te halen, hoewel we iemand misten op de positie van Benzema. Ik vertrouw er nu op dat hij transfervrij de overstap maakt. Mbappé is geboren om voor Real te spelen."