Vanhaezebrouck voor Antwerp-Gent: Al drie jaar niets gehaald tegen die mannen

Vanhaezebrouck voor Antwerp-Gent: "Al drie jaar niets gehaald tegen die mannen"

27-09-2023 16:28
2

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, staat woensdagavond met De Buffalo’s tegenover Royal Antwerp FC. Gent verloor de afgelopen zes onderlinge duels tegen Antwerp. Vanhaezebrouck gaat dieper in op dit gegeven.

Vanhaezebrouck reageert op het feit dat Gent in de laatste zes matchen telkens verloor van Antwerp. Vanhaezebrouck wordt gevraagd of Antwerp Gent niet ligt. “Het moet zijn, we hebben de voorbije drie jaar niets gehaald tegen die mannen. Ik kijk niet te veel achteruit, je moet kijken naar de ploeg die er nu staat”, citeert Het Laatste Nieuws Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck gelooft dat het een flinke uitdaging gaat worden voor Gent tegen Antwerp. “Antwerp won de beker, de titel en speelt Champions League. Er is daar heel weinig veranderd tegenover vorig seizoen. Het wordt een serieuze test voor ons”, vertelt Vanhaezebrouck.

Gent gaat woensdagavond op bezoek bij De Bosuil voor een inhaalmatch. Gent staat dan tegenover het Antwerp van hoofdtrainer Mark van Bommel. Op dit moment is Gent de koploper van de Jupiler Pro League. Antwerp staat op de zesde plaats.