Verheyen is kritisch voor Club Brugge-aanwinst: Moet de pure kwaliteit nog zien

Verheyen is kritisch voor Club Brugge-aanwinst: "Moet de pure kwaliteit nog zien"

23-09-2023 16:17
5

Club Brugge raakte afgelopen donderdag niet voorbij Besiktas en speelde met 1-1 gelijk tegen de Turkse topclub. In die partij kreeg Michal Skoras nog eens de kans om zich te tonen, maar bij Gert Verheyen maakte hij geen indruk.

De Pool heeft het voorlopig moeilijk bij Club Brugge en verloor de concurrentiestrijd van Antonio Nusa, maar ook Phillip Zinckernagel. Dat duo was onbeschikbaar tegen Besiktas, waardoor Skoras nog eens een basisplek kreeg. Verheyen vond hem echter niet overtuigend.

"De echte pure kwaliteit bij Skoras, die moet ik ook nog zien", klinkt het streng bij Sporza. "In die goede 20 minuten van Club in de eerste helft moest hij meer laten zien. Dan moet je meer aan de bal komen en je meer laten zien dan wat hij deed. Hij kreeg een 100 procent kans, maar zijn aanname was slecht. Skoras is nu al nummer drie in de rangorde. Zinckernagel en Nusa, dat is toch nog iets anders", aldus de analist.

De 23-jarige international kwam afgelopen zomer voor zo'n zes miljoen euro over van Lech Poznan. Voorlopig zit hij na negen wedstrijden aan één doelpunt voor Club Brugge.