Directeur Begiristain (Man City) over Doku

Directeur Begiristain (Man City) over Doku: “Uitzonderlijk in 1 tegen 1 situaties”

24 augustus om 22:15

Txiki Begiristain, de directeur voetbalzaken van Manchester City, heeft zich zeer verheugd geuit over de komst van Rode Duivel Jérémy Doku. Begiristain vertelt waarom Manchester City zo gecharmeerd is van onze landgenoot. Doku maakte de transfer van het Franse Stade Rennes naar het Manchester City van Rode Duivel Kevin De Bruyne. 

Begiristain deelt wat volgens hem de kwaliteiten van Doku zijn. “Jérémy is een erg spannende jonge speler, ik ben zeer content dat hij zich bij ons voegt. Als we kijken naar zijn rauwe vaardigheden, dan heeft hij alles wat een buitenspeler nodig heeft”, deelt Begiristain via de officiële kanalen van Manchester City.

Begiristain gaat dieper in op de kwaliteiten van Doku en blikt vooruit op de samenwerking met hoofdtrainer Pep Guardiola. “Doku heeft een uitzonderlijke snelheid en hij is bijzonder goed in één tegen één situaties. Ik geloof echt dat het samenwerken met Pep en de technische staf ervoor zullen zorgen dat hij zich ontwikkelt tot een aanvaller van wereldklasse”, besluit Begiristain.