Lukaku-fan Thiago weigerde Anderlecht: Club Brugge is het gewend te winnen

Lukaku-fan Thiago weigerde Anderlecht: "Club Brugge is het gewend te winnen"

24-08-2023 17:01
25

Met Igor Thiago heeft Club Brugge deze zomer fors geïnvesteerd in de komst van een nieuwe aanvaller. De Braziliaan van zo'n acht miljoen euro kende voorlopig ups en downs, maar weet nu al dat hij met Club Brugge de juiste keuze heeft gemaakt.

Afgelopen zomer werd Thiago gelinkt aan heel wat clubs. Blauw-Zwart haalde hem, maar ook RSC Anderlecht toonde interesse in de Braziliaan. "Klopt. Maar ik verkoos vanaf dag één Club", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Deze club is het gewend om te winnen. Dat spreekt me aan: ik ben ook een winnaar", aldus de spits.

De Braziliaan mikt alleszins op het allerhoogste en wil hetzelfde of meer bereiken als zijn idolen: "Benzema. Lewandowski. Lukaku – hij is fysiek indrukwekkend. Naar Cristiano Ronaldo kijk ik ook op. Er is Haaland Ik heb nog werk. Mijn ultieme idool is Ronaldo. De échte, hé", geeft Thiago aan.

"Ik hoop op een dag voor de nationale ploeg van Brazilië uit te komen", gaat de spits nog verder. En met Club kan alles. Ik wíl ook alles. De titel is een must. Maar evengoed denk ik dat we iets geweldigs kunnen doen in Europa", besluit hij.