'Bayern München vangt opnieuw bot in keeperszoektocht: Al Hilal kaapt deal'

'Bayern München vangt opnieuw bot in keeperszoektocht: Al Hilal kaapt deal'

15 augustus om 23:33

Bayern München moet de keeperzoektocht voortzetten. Sevilla-doelman Yassine Bounou was de belangrijkste kandidaat om het keepersbestand op te vullen, maar de Marokkaan verkast naar Al Hilal.

Bounou, die de voetbalnaam Bono draagt, is dicht bij een akkoord met het Al Hilal. Momenteel worden de laatste details van de overgang besproken. Sevilla incasseert een bedrag rond de negentien miljoen euro voor Bounou, meldt transferspecialist Fabrizio Romano. Bayern kreeg lucht van de gesprekken tussen Sevilla en Al Hilal en besloot de onderhandelingstafel te verlaten. Der Rekordmeister kan naar verluidt niet opbieden tegen Al Hilal.

Al geruime tijd is Bayern op zoek naar een doelman. Manuel Neuer is nog altijd herstellende van een zware blessure, terwijl Yann Sommer is vertrokken. Bayern had aanvankelijk goede hoop om Kepa Arrizabalaga in te lijven. Op het moment dat Real Madrid zich meldde voor de Spaanse goalie, waren de Duitsers kansloos. Kepa moet de vervanger worden van de zwaar geblesseerde Thibaut Courtois.