Mazzu na Charleroi – OHL: “Fier op prestatie, maar ook gefrustreerd en ongelukkig”

Mazzu na Charleroi – OHL: “Fier op prestatie, maar ook gefrustreerd en ongelukkig”

30-07-2023 16:38

Felice Mazzu, de hoofdtrainer van Sporting Charleroi, was allesbehalve tevreden met de arbitrage na het 1-1 gelijkspel tegen OH Leuven. Charleroi kreeg vroeg in de match een rode kaart en kreeg uiteindelijk in de 84e minuut nog een dubieuze penalty tegen.

Mazzu had moeite om zijn frustraties niet de vrije loop te laten, na het dubieuze penaltymoment waardoor het tussen Charleroi en Leuven gelijk werd. “Ik hoor wat mijn collega Marc Brys hier net zegt, dat zij een penalty hebben gekregen, en ik ga me in mijn commentaar tot dat ene zinnetje beperken”, citeert Het Laatste Nieuws Mazzu.

Mazzu was wel tevreden over de manier waarop Charleroi voor de dag kwam. Mazzu zag strijdlust bij De Zebra’s. “Ik ben fier op de prestatie die mijn jongens hebben geleverd, meer dan een uur met een man minder was geen evidente situatie maar ze zijn daar goed mee omgegaan. Maar ik ben ook gefrustreerd en ongelukkig, ja”, deelt Mazzu.

Mazzu wordt toch nog gevraagd naar de arbitrage en komt toch met een kleine sneer richting scheidsrechter Verboomen en de VAR. “Weet je, misschien moeten we nog maar een keer twee uur in een zaaltje gaan samenzitten met een scheidsrechter en uitleg krijgen over de nieuwe regels, zoals vorige week is gebeurd. Dan gaan we misschien de beslissingen van vanavond wél begrijpen”, besluit Mazzu.