Neymar lijkt in Parijs te blijven: 'Ik ben er, ook zonder de liefde van de fans'

Neymar lijkt in Parijs te blijven: 'Ik ben er, ook zonder de liefde van de fans'

20-07-2023 08:46
3

Neymar lijkt niet te vertrekken bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse vedette werd in verband gebracht met een overstap naar Chelsea FC, maar is niet van plan Parijs te verlaten. 

Neymar spreekt met Caze TV over zijn periode in de Franse hoofdstad. De Braziliaan wordt de laatste weken in verband gebracht met een vertrek na zijn mindere periode bij de club, maar houdt voet bij stuk. "Volgend seizoen ben ik gewoon hier, zelfs als de supporters niet van me houden. Ik ben er, met of zonder liefde."

De Braziliaan verliet FC Barcelona in 2017 voor 222 miljoen euro en heeft na zes jaar een wisselvallige relatie ontwikkeld met de achterban van de Franse landskampioen. De ultra's van de club daagden al eens op bij het huis van de voetballer voor uitleg. Neymar raakte in februari zwaargeblesseerd aan zijn enkel, maar lijkt voor de start van het komende seizoen weer fit. Neymar miste het afgelopen seizoen vijftien wedstrijden door blessuretijd en liet het seizoen daarvoor dertien wedstrijden lopen vanwege andere kwetsuren.