Schoofs na flinke contractverlenging bij Mechelen: “Tevreden zijn met wat je hebt”

Schoofs na flinke contractverlenging bij Mechelen: “Tevreden zijn met wat je hebt”

06-07-2023 18:18

Rob Schoofs, de aanvoerder van KV Mechelen, heeft maar liefst vier jaar bijgetekend bij Malinwa. Schoofs heeft de afgelopen zes seizoenen bij Mechelen gespeeld en reageert zeer content op zijn verlenging. De aanvoerder benadrukt dat hij veel waarde hecht aan het goede gevoel dat hij heeft bij Mechelen.

Schoofs vertelt over het effect van de bekerfinale met Mechelen. Malinwa stond in de finale van de Croky Cup tegenover Royal Antwerp FC. Antwerp won met 0-2 en de teleurstelling was groot bij Schoofs. “Na die bekerfinale, dat was natuurlijk ook een ontgoocheling. Dan denk je, misschien is het tijd om eens iets anders te doen”, deelt Schoofs eerlijk via de officiële kanalen van Mechelen.

Toch zorgde dit er niet voor dat Schoofs daadwerkelijk een overstap naar een andere club ging maken. “Hoe meer tijd daar overheen gaat, hoe meer je gaat beseffen wat je hier hebt en dat is het gene dat altijd bij mij terug blijft komen. Tevreden zijn met wat je hebt. Alles wat ik hier heb is wat ik wou hebben”, vertelt een tevreden Schoofs.

Schoofs geeft wel aan dat er geen gebrek is aan ambities voor de aankomende vier jaar bij Mechelen. “Eerst en vooral zal het opnieuw een moeilijk jaar worden, maar we moeten altijd rond de top acht mikken. We moeten het beter doen dan vorig seizoen, we moeten de teleurstelling van afgelopen april doorspoelen”, vertelt een vastberaden Schoofs.