Monsterscore KAA Gent in eerste oefenmatch, nieuwkomers maken indruk

30-06-2023 21:11 Laatste update: 23:40
17

KAA Gent heeft meteen een monsterscore gehaald in de eerste oefenwedstrijd. Tegen tweede amateurclub Merelbeke werd het 1-9. Nieuwkomers Jalacic en Watanabe scoorden meteen.

Het eerste doelpunt kwam meteen van een zomeraanwinst. Watanabe kopte de 0-1 binnen. Voor rust verdubbelde Orban de voorsprong voor de Buffalo’s. Na rust kwam Merelbeke terug dankzij Oduro, maar vervolgens ging KAA Gent een versnelling hoger.

Nieuwkomer Jelacic scoorde vanop elfmeter. Fernandez-Pardo, Abdullahi en De Ridder scoorden vervolgens waarna Goodluck de eindstand kon vastleggen met een dubbelslag.

KAA Gent (1e helft): Roef, Castro-Montes, Watanabe, Torunarigha, Nurio, De Sart, Hjulsager, Kums, Fofana, Cuypers en Orban

KAA Gent (2e helft): De Schrevel, Stevens, Lagae, De Ridder, Asselman, Van Hauter, Munezero, Jelacic, Fernandez-Pardo, Abdullahi, Agbor

Doelpunten: 18’ Watanabe 0-1, 37’ Orban 0-2, 45’ Kums 0-3, 56’ Oduro 1-3, 59’ Jelacic (pen) 1-4, 69’ Fernandez-Pardo 1-5, 70’ Abdullahi 1-6, 74’ De Ridder 1-7, 82’ Goodluck 1-8 (pen), 87’ Goodluck 1-9