Ook dat kan Messi! Argentijn duikt op als acteur in een serie

Ook dat kan Messi! Argentijn duikt op als acteur in een serie

28 juni om 18:42

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Messi als acteur
Er zijn beelden van Lionel Messi opgedoken waarin hij als acteur te bewonderen is. De Argentijnse aanvaller speelt zichzelf in de Argentijnse serie Los Protectores.

De populaire televisieserie is bezig aan het tweede seizoen en de regisseur is erin geslaagd om Messi te strikken. De wereldster is te bewonderen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. De serie gaat over voetballers en hun zaakwaarnemers, waarin Messi zichzelf speelt tegenover drie spelersmakelaars. 

De makelaars doen Messi een bijzonder voorstel. Ze hopen dat de aanwinst van Inter Miami tijdens zijn vakantie elke dag een shirt van een andere Argentijnse club wil dragen ter promotie. Messi ziet dat echter niet zitten. 'Je lijkt me erg laag opgeleid. Hoe kun je me zo'n voorstel doen? Dat stel je toch niet voor? Je vertelde me dat we over problemen van spelers zouden praten. Hou je me voor de gek? Wat ben ik hier aan het doen? Ik doe niet mee aan dit soort zaken.'