Teuma fit voor Antwerp-Union? “Zonder hem is het een ander Union”

Teuma fit voor Antwerp-Union? “Zonder hem is het een ander Union”

27-05-2023 12:12
4

De klok tikt. Voor Teddy Teuma is het absoluut een race tegen de klok om fit te geraken voor het cruciale duel tussen Antwerp en Union. De kapitein van Union Saint-Gilloise kan de trip naar de Bosuil missen door een hamstringblessure. Karel Geraerts geeft een update.

Teuma was al afwezig tegen KRC Genk en kan zondag opnieuw een belangrijke wedstrijd missen. “Het is een kwestie van tijd voor hij fit is", klinkt het - ietwat hoopvol - bij Geraerts. “Hij heeft vandaag individueel getraind. We zullen zien hoe hij zaterdag reageert en of hij kan deelnemen aan een groepssessie.”

Het is voor Union hoe dan ook telkens wennen wanneer Teuma niet tussen de lijnen loopt. "Zonder hem is het een ander Union. We spelen anders. Zeker minder creatief", vertelde de coach aan RTBF. Maar dat betekent niet dat het Geraerts ontbreekt aan oplossingen in zijn kern. 

"El Azouzi had een zeer goede wedstrijd tegen Genk. Puertas kan ook bijdragen in een andere stijl. Ik maak me dus geen zorgen, deze spelers zijn fit en tonen kwaliteiten als ze op het veld staan."