Lang voor Benfica-Club Brugge: ''Laten zien dat we uit vrijdag hebben geleerd''

Lang voor Benfica-Club Brugge: ''Laten zien dat we uit vrijdag hebben geleerd''

06-03-2023 19:35 Laatste update: 19:38
4

Noa Lang staat namens Club Brugge de pers te woord voor de ontmoeting met SL Benfica in de Champions League. Club Brugge moet een 0-2 achterstand goed maken op Benfica om door te mogen naar de kwartfinale van de Champions League.

Lang bekijkt de wedstrijd tussen Club Brugge en Benfica niet alleen vanuit de ogen van Club Brugge, maar ook vanuit zijn persoonlijke ambities. ''Ik hoor eigenlijk verder te geraken dan de 1/8ste finales'', citeert Het Laatste Nieuws een lachende Lang op de persconferentie.

Lang ziet de kraker van Club Brugge uit bij Benfica als een mogelijkheid om te laten zien dat ze geleerd hebben van dramatische de verliespartij tegen KV Oostende. ''Het is een mooie uitdaging om te laten zien dat we uit vrijdag hebben geleerd'', vertelt Lang.

Lang kijkt uit naar de kraker en ziet Club Brugge als de duidelijke underdog tegen Benfica. ''We kijken uit naar de wedstrijd. We hebben niets te verliezen en gaan er gewoon van proberen genieten. En in voetbal kunnen altijd vreemde dingen gebeuren'', besluit Lang.