Riemer wil Verschaeren niet laten gaan: Moet de ster van Anderlecht worden

Riemer wil Verschaeren niet laten gaan: "Moet de ster van Anderlecht worden"

04-03-2023 21:01
11

RSC Anderlecht blijft zoeken naar een seizoen met successen en kan moeilijk bouwen in de spelersgroep. Het ziet jonge talenten al snel vertrekken en moet dus steeds opnieuw bouwen. Yari Verschaeren is ondanks buitenlandse interesse toch steeds gebleven. En hij moet een belangrijke rol gaan spelen.

Verschaeren werd in het verleden meermaals gelinkt aan een transfer naar het buitenland, maar bleef steeds bij Anderlecht. Als het van Brian Riemer afhangt, blijft Verschaeren ook komende zomer bij de Brusselaars. Hij voorziet een belangrijke rol voor de middenvelder bij paars-wit.

"Als ik hem zie trainen, kan ik zijn niveau niet geloven", zegt Riemer bij Sudpresse. "Ik heb het hem verteld: hij moet de ster van Anderlecht worden. Hij moet minstens tien goals en tien assists laten noteren, voor meerdere jaren. Eerder mag hij niet vertrekken", geeft Riemer aan.

Dit seizoen zal de nu 21-jarige Verschaeren hoogstwaarschijnlijk niet aan die cijfers komen. Na 37 partijen zit hij aan vier doelpunten en vier assists.