Bayern München ziet ziekenboeg leegstromen: Mané op de weg terug

Bayern München ziet ziekenboeg leegstromen: Mané op de weg terug

17-02-2023 20:31
1

Noussair Mazraoui en Sadio Mané kunnen binnenkort zijn rentree maken bij Bayern München. Beide spelers hervatten volgende week de groepstraining van Der Rekordmeister, zo laat trainer Julian Nagelsmann vrijdagmiddag weten.

Mazraoui heeft sinds het WK in Qatar, waar hij met Marokko tot de halve finale reikte, niet meer gespeeld voor Bayern. De 25-jarige Marokkaanse back had nog last van zijn coronabesmetting, die hij opliep in Qatar. Eenmaal teruggekeerd in Duitsland werd er bij hem een lichte ontsteking in een hartzakje geconstateerd. Daardoor stond hij nog langer aan de kant.

Een rentree is nu aanstaande. "Hij zal woensdag de groepstraining hervatting", aldus Nagelsmann op de persconferentie in aanloop naar het komende duel met Borussia Mönchengladbach.

Mané
Er is meer goed nieuws voor de koploper van de Bundelisga. Ook Sadio Mané is dicht bij een terugkeer. "Hij zal zondag weer meetrainen. Hij is topfit, heeft geen problemen meer. In theorie kan hij na een week trainen weer met de groep spelen." De Senegelaas is al geruime tijd geblesseerd en miste ook het WK.