Boodschap Onuachu: ''Genk zal altijd mijn thuis blijven, waar ik ook ga''

1 februari 2023 om 08:45
Laatste update: 1 februari 2023 om 09:02

Onuachu vertrok vlak voor de transferdeadline naar het Engelse Southampton FC. De spits nam zelf afscheid van de supporters met een persoonlijke boodschap op sociale media, die KRC Genk citeerde.

''Ik wil iedereen bedanken die me hier heeft helpen groeien'', sprak Onuachu over de ontwikkeling die de spits doormaakte sinds zijn komst in de zomer van 2019.

''De verschillende coaches, de technische staf en natuurlijk de supporters. Ik wens de club het beste voor de toekomst'', bedankte Onuachu de staf van Genk en ook het supporterslegioen.

''Het is mijn grootste wens dat ze de titel kunnen behalen. Genk zal altijd mijn thuis blijven, waar ik ook ga'', aldus een emotionele Onuachu die aangaf dat Genk voor hem een speciale plek is.

Onuachu speelde 134 wedstrijden voor Genk. De Nigeriaanse spits scoorde daarin maar liefst 84 keer. De aanvaller won diverse prijzen met Genk zoals de bekerwinst in het seizoen 2020 - 2021, de Gouden en Ebbenhouten Schoen en de titel als topschutter van de Jupiler Pro Leauge