Blind bijt van zich af na Antwerp-geruchten: 'Typisch, binnen dag bij de 'media''

Blind bijt van zich af na Antwerp-geruchten: 'Typisch, binnen dag bij de 'media''

15-12-2022 16:44
3

Daley Blind heeft gereageerd op zijn eventuele vertrek bij Ajax. De verdediger, die volgens De Telegraaf een transferverzoek gehonoreerd zag worden en dicht bij Royal Antwerp FC zou staan, baalt van hoe het nieuws door de media is opgepikt.

De Telegraaf bracht woensdag naar buiten dat het vertrek van de 32-jarige Blind uit Amsterdam in de lucht hangt. De Amsterdammers zouden hem graag binnenboord houden, maar zouden desondanks akkoord zijn gegaan met het transferverzoek van de linksback. Die wordt stevig aan de mouw getrokken door Antwerp, waar Marc Overmars de sportieve scepter zwaait.

Donderdagmiddag laat Blind van zich horen in een bericht op Twitter. 'Zo jammer maar typisch dat dit binnen een dag bij de 'media' ligt. Het is ook nog eens een verkeerde afspiegeling van zaken. Zucht…' Komende dagen zal blijken hoe de situatie omtrent Blind zich voltrekt. Als de Nederlandse WK-ganger inderdaad een vrij vogel wordt, heeft Antwerp eigenlijk alle tijd om hem in huis te halen. Een transfersom betalen lijkt alvast niet meer nodig.