Opnieuw sisser voor Real Madrid, Hazard blijft 90 minuten op de bank

30-10-2022 18:28
7

De spanning in de Primera Division is extra opgelopen. Koploper Real Madrid heeft thuis tegen Girona dure punten laten liggen. Het werd 1-1. Daardoor is de voorsprong op FC Barcelona nog maar één punt.

Real Madrid, waar Eden Hazard opnieuw op de bank voor begon, scoorde pas na zeventig minuten spelen via Vinícius Junior. Het gaf de spelers ongetwijfeld een opgelucht gevoel omdat de minuten daarvoor behoorlijk frustrerend waren voor trainer Carlo Ancelotti en co., met name omdat de thuisploeg de bovenliggende partij was, maar het overwicht niet in de score uit kon drukken. Real Madrid moest uiteindelijk alsnog een toontje lager zingen, omdat Christian Stuani vanaf de stip gelijkmaakte. Kort daarna kreeg Toni Kroos een rode kaart.

Real Madrid blijft ongeslagen in La Liga, maar de voorsprong op Barcelona is wel nog maar één punt. De Catalanen wonnen zaterdagavond uit bij Valencia door een doelpunt van Robert Lewandowski.